1.11.17

Ανακοίνωση εκλογών του Συλλόγου Κεραμιωτών Νάξου «Ο Τίμιος Σταυρός»


Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με προγενέστερη ανακοίνωσή μας, η θητεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Κεραμιωτών Νάξου «Ο Τίμιος Σταυρός» λήγει τον Νοέμβριο του 2017. Η γενική συνέλευση του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε στις 29/10/2017, όρισε ως ημέρα για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για την Ο.ΝΑ.Σ την 12η/11/2017, ημέρα Κυριακή, στη λέσχη του Συλλόγου, Αρτέμιδος 7-9 Γαλάτσι, από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 18:00 μ.μ.
Επίσης ενημερώνουμε ότι, λόγω της οικονομικής κρίσης, η γενική συνέλευση έκανε δεκτή την πρόταση του Δ.Σ. του Συλλόγου να διαγραφούν παλαιές συνδρομές από τα μέλη του μέχρι και το έτος 2016, έτσι ώστε τα μέλη που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες προς τον Σύλλογο να διευκολυνθούν και να έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν νόμιμα στη διαδικασία των εκλογών, είτε ως υποψήφιοι, είτε ως εκλογείς. Δηλαδή, τα μέλη του Συλλόγου μπορούν να πληρώσουν μόνο τη συνδρομή του 2017 (10 ευρώ) και να συμμετέχουν απρόσκοπτα στην εκλογική διαδικασία.
Πληροφορούμε επίσης τα μέλη μας ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορέσουν και τα μέλη του Συλλόγου που διαμένουν μόνιμα στη Νάξο να ψηφίσουν στον τόπο της κατοικίας τους την ίδια ημέρα.
Επισημαίνουμε ότι δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και δεν έχουν οικονομικές εκκρεμότητες προς τον Σύλλογο. Οι υποψηφιότητες γίνονται δεκτές κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 6:30 μ.μ. μέχρι τις 21:00 μ.μ., εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στη λέσχη του Συλλόγου μας.
Τέλος, επαναλαμβάνουμε ότι όσοι αγαπούν τον Σύλλογο και το χωριό μας θα το αποδείξουν με τη συμμετοχή τους στις εκλογές.

Η Εφορευτική Επιτροπή που θα ασχοληθεί με τη διαδικασία των εκλογών αποτελείται από τους:
1) Καπράλο Διονύση
2) Φυρογένη Θάλεια
3) Φυρογένη Γεωργία
4) Χωριανοπούλου Βάνα

Ο πρόεδρος: Φυρογένης Νικόλαος   
Η Γενική Γραμματέας: Φυρογένη Αθηνά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου